افرادی که در کار با وردپرس مبتدی هستند امکان دارد در حین نصب افزونه در وردپرس با مشکلاتی مواجه شوند که برایشان بسیار چالش برانگیز باشد. به عنوان مثال خطاهای رایجی که در زمان نصب افزونه در وردپرس ممکن است با آن مواجه شوید شامل: نصب افزونه با خطا مواجه شد، نمیتوان پروندهی فشرده را باز کرد و …. . در این بلاگ از آساوردپرس میخواهیم مشکل نصب افزونه وردپرس را بیان کنیم و راههای رفع آنها را نیز شرح دهیم. با ما همراه باشید.
همان طور که در مقاله آموزش نصب افزونه در وردپرس توضیح دادیم که با نصب افزونههای وردپرسی میتوانید امکانات بیشتری را به سایتهایی که با وردپرس طراحی شدهاند اضافه کنید. در حین نصب افزونهها امکان دارد تا با مشکل نصب افزونه در وردپرس برخورد کنید که میتواند آرامش شما را مختل نماید. در ادامه به مسائل و مشکلات نصب نشدن افزونه ها در وردپرس میپردازیم.
وردپرس یک سیستم مدیریت نقش کاربری دارد که میتواند چندین نقش را به کاربر بدهد. میزان عملکرد شما در داشبورد وردپرس، کاملاً به نقش کاربری شما در وردپرس بستگی دارد. اگر شما نقش مدیر را در سایت ندارید، قسمت افزونهها در داشبورد وردپرس برای شما ظاهر نخواهد شد که میبایست از مدیر اصلی سایت بخواهید تا سطح دسترسی شما را به مدیر تغییر دهد.
امکان دارد حافظه شما هنوز پر نشده باشد ولی باز هم نتوانید افزونهها را روی وردپرس نصب نمایید. در اینجا با محدودیت اندازه آپلود فایل حافظه مواجه هستید و با خطای زیر روبهرو خواهید شد.
نکته مهم: گزینه upload_max_filesize میزان حجمی است که برای آپلود فایل مجاز هستید را نمایش میدهد.
upload_max_filesize = 1000M
post_max_size = 2000M
memory_limit = 3000M
file_uploads = On
max_execution_time = 180
زمانی که حافظه وب سایت شما محدود باشد قادر به دسترسی به افزونهها خواهید بود، ولی نصب افزونه جدید برای شما امکان پذیر نخواهد بود. پس در این حالت باید محدودیت حافظه PHP هاست خود را برطرف نمایید. برای اینکه از محدودیت حجم فایل وب سایت وردپرس خود مطلع شوید، باید به تنظیمات هاست و هسته وردپرس بروید. عموماً خطای محدودیت حافظه PHP به صورت زیر نمایش داده میشود.
Fatal error: Allowed memory size of 64118863 bytes exhausted
شما برای رفع این خطای نصب افزونه وردپرس میتوانید محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید. فقط کافیست خط کد زیر را به فایل wp-config.php اضافه نمایید.
;define (‘WP_MEMORY_LIMIT’، ‘256M’)
اگر افزونهها را به طور مستقیم روی وردپرس خود نصب نمایید، میبایست فایل زیپ افزونه را کامل و درست نصب نمایید. اطمینان حاصل نمایید که حتماً فایلهای افزونه را در فایل زیپ بارگذاری نمودید و پوشه آن شامل افزودنیها یا فایلهای راهنمای اضافی نمیباشد. دقت کنید پیام عدم موجود بودن فایلها یا افزونه، میتواند دلیلی بر ناقص بودن نسخه افزونهای که بارگذاری نمودهاید باشد.
از دیگر دلایل نصب نشدن افزونهها در وردپرس این است که شما افزونه را با فرمت صحیح فایل که همان فایل فشرده و یا Zip میباشد، بارگذاری نکردهاید. در اینصورت پس از بارگذاری با خطای نصب نشدن افزونه در وردپرس مواجه میشوید.
اگر در حین نصب افزونه و قالب در وردپرس خود با خطای نصب نشدن مواجه شدید، نشان از وجود یک کد معیوب در افزونهی شما میباشد. این نوع خطاها بیشتر در افزونههای رایگان و با کیفیت پایین میباشد. برای جلوگیری از این خطا سعی کنید افزونهها و قالبهای خود را از یک سایت معتبر خریداری کنید.
سخن پایانی
همانطور که مشاهده نمودید بعضی از خطاهای نصب نشدن افزونه در وردپرس ربطی به فایل نصبی ندارد و دلایل دیگری دارد. البته همچنان بهتر است که تمامی فایلهای افزونه و قالب خود را از سایتهای معتبری مثل آریووردپرس خرید نمایید. در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با رایجترین خطاهای نصب افزونه در وردپرس آشنا کنیم و برای رفع آنها نیز راه حلهایی را ارائه دهیم. امیدواریم که برای شما مفید واقع شده باشد.